Activiteit

Informatiemiddag: Opleiding Dienstverlening MBO2

dinsdag 9 april 2019 , 13:00 - 15:00 uur

Wil jij meer weten over de opleiding Dienstverlening MBO2 of wil je je inschrijven om mee te doen? Kom dan naar de informatiemiddag op dinsdag 9 april.

Dez opleiding wordt aangeboden en betaald door De Meevaart en verzorgd door docenten van het Regio College en start in september.

Studenten worden door diverse deskundigen begeleid en studiebenodigdheden zoals boeken en een laptop worden verzorgd. Daarnaast biedt De Meevaart vrijwilligers en studenten de kans om mee te doen aan diverse trainingen op het gebied van taalondersteuning, sollicitatie- training, computervaardigheden, gastvrijheid, sociale hygiëne, ontruimingsoefeningen en bhv.

De opleiding duurt 2 jaar, deze start in september 2019 en rond je af in juni 2021. Het gaat om een Beroepsbegeleidende leerweg, BBL opleiding. Je hebt school en loopt stage bij De Meevaart of een partnerorganisatie. De Meevaart is een erkend leer-werk- bedrijf. In het tweede jaar maak je een keuze in de richting helpende zorg en welzijn en facilitair medewerker.

Informatiemiddag

Op 9 april is er tussen 13:00-15:00 uur een informatiemiddag in De Meevaart, Baliestraat 48A. Dit is een kans om meer te weten te komen over de opleiding, de intaketoets en om kennis te maken met docenten en mensen die al een opleiding via De Meevaart hebben gedaan.

Belangstelling?

Meld je aan om meer informatie over de opleiding en stage bij de Meevaart te krijgen en om uitgenodigd te worden voor de informatiemiddag. Neem contact op via meedoen@meevaart.nl en kijk voor meer informatie op de website www.meevaart.nl

Contactpersoon: Leermeester Adrijana Grgic, bereikbaar via meedoen@meevaart.nl en 020-331 91 31, aanwezig van maandag t/m donderdag.

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: