Activiteit
Activiteit

Door de buurt: Teken Mee.

zaterdag 2 maart 2019 , 14:00 - 16:00 uur

Je hebt ze misschien wel zien staan de 10 vitrine bakken aan het Sumatra Plantsoen. Daar gaan we wat aan doen, daar komen tekeningen in. Met "Door de Buurt" gaan we op  zaterdag 2 maart van 14.00 tot 16.00 uur beginnen met een rondwandeling in het Sumatra Plantsoen. Dan gaan we kijken wat ons opvalt en dat gaan we tekenen. We verzamelen bij Speeltuin Batavia, Tidorestraat 107.

TEKEN MEE. We beginnen met een wandeling over het Sumatraplantsoen voor inspiratie. Waar word je blij van? Wat valt je op? Wat is er te zien. We gaan tekenen. Je hoeft niet te kunnen tekenen om mee te doen. Je hoeft absoluut geen kunstenaar te zijn om mee te doen het is echt voor iedereen. Bij slecht weer gaan we meteen naar binnen bij Batavia om te tekenen. Aan het eind hangen we de tekeningen in de vitrine kasten op.  Handig als je je van tevoren even opgeeft bij Robert Pennekamp: reserveringen@robertpennekamp.nl

Door de Buurt is een kunstproject waarbij buurtbewoners de vitrinekasten aan het bouwhek tegenover Sumatrastraat 314 vullen. De werken blijven minstens zes weken hangen. De eerste keer maken we tekeningen.De volgende keren maken we foto’s, kleurplaten, collages, etc.
Heb je zelf een goed idee om samen iets te maken? Laat het weten.

Kosten
Gratis
bijzonderheden
De activiteit gaat altijd door, als het regent gaan we binnen bij Batavia tekenen.
Illustration