Activiteit

Moderne dans voor iedereen van 60 jaar en ouder gaat weer van start!

elke Woensdag , 14:00 - 15:30 uur

Dance Connects Community organiseert net als in voorgaande jaren door heel Amsterdam moderne danslessen voor iedereen van 60 jaar en ouder.  Wie het leuk lijkt om via moderne dans zijn of haar creativiteit te uiten, lichaam en geest te versterken en daarbij graag buurtgenoten ontmoet, is vanaf 28 januari welkom op een van de 12 danslocaties in de stad.


Moderne dans bij Dance Connects is dans, lekker swingende muziek, actief bezig zijn en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreken. Met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen kan meedoen. De moderne danslessen worden gegeven door professionele en enthousiaste dansdocenten met een groot hart en oog voor persoonlijke mogelijkheden. Ook worden er regelmatig professionele muzikanten uitgenodigd om live te komen spelen tijdens de dansles.


De danslessen worden wekelijks gegeven in de stadsdelen Centrum, Oost, West, Zuid en Zuidoost. Van 28 januari tot en met 1 februari vinden op elke locatie kennismakinglessen plaats, gratis toegankelijk voor iedereen.


Dance Connects is een non-profit organisatie die mensen van alle leeftijden in contact brengt met dans, de buurt en met elkaar. Naast 60+ lessen biedt Dance Connects ook 40+ lessen en Slow Flow lessen, waaraan je zowel staand als zittend kunt meedoen.


Kijk voor informatie over alle locaties en mogelijkheden op www.danceconnects.nl

 

 

De Meevaart, Balistraat 48A 

Woensdag 14.00 tot 15.30 uur

Kennismakingsles: woensdag 30 januari

 


Gestart op wo 30 januari 2019. Beƫindigd vr 7 juni 2019
Illustration
 
Deel dit: