Activiteit

Ontmoeting over JOUW Indische Buurt

woensdag 26 september 2018   |   18:30 - 21:00 uur   |   De Meevaart

Verbeter je buurt! Wat vind jij belangrijk?
Jij weet wat er speelt in jouw buurt en wat er nodig is. Misschien wil je zelf iets doen om je buurt te verbeteren.

Samen vooruit en gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost, nodigen je uit om mee te praten en te denken over de thema’s die spelen in de Indische Buurt. Hiermee lever je een bijdrage aan de gebiedsagenda, het gebiedsplan 2019 en de uitwerking van de tweede burgerperspectievennota Indische Buurt.

Kom langs op woensdag 26 september tussen 18.30 en 21.00 uur in De Meevaart – Balistraat 48A.
Graag aanmelden via samenvooruit.ib@gmail.com.

Samen vooruit. Indische Buurt aan zet!
Dit buurtinitiatief uit de Indische Buurt heeft dit jaar een tweede Burgerperspectievennota voor de Indische Buurt geschreven. Op verzoek van wethouder Groot Wassink gaan zij dit samen met bewoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties, stadsdeel Oost en de gemeente Amsterdam dit najaar uitwerken. Zie ook: https://indischebuurtbalie.nl/bericht/25563/update-tweede-burgerperspectievenota

Verbeter je buurt, draag bij aan het Gebiedsplan
Bewoners, ondernemers en buurtpartners maken samen met gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost, het gebiedsplan voor 2019. Je kunt online input leveren. Op de website onsgebied.nl kun je tot 1 november je plan voor de buurt aanleveren.
Je kunt online ook je mening geven over de ingediende plannen. Dit kan tot 1 december. In december 2018 wordt het definitieve gebiedsplan bekendgemaakt.

kosten gratis