Activiteit

INDISCHE BUURT FESTIVAL 2018

zaterdag 30 juni 2018 , 12:00 - 18:00 uur

Op zaterdag 30 juni staan de Javastraat en het Javaplein weer in het teken van de leukste blockparty van het jaar: het Indische Buurt Festival! Met dit kleinschalige buurtfestival vieren we al 10 jaar de diversiteit van de Indische Buurt!

Het Indische Buurt Festival staat zoals elk jaar in het teken van het delen van kennis, kansen en plezier in de Indische buurt. Er is een informatiemarkt, allerlei workshops, heerlijk eten, optredens en plezier te beleven voor jong en oud. Dit jaar is ook de Javacup op dezelfde dag!

Omdat dit jaar de 10e editie van het festival is, willen we graag extra feestelijk uitpakken met een Indische Buurt Modeshow en een Indische Buurt Taartenbakwedstrijd (want: geen verjaardag zonder taart!). Heb je een naaiclub, maak je kleding of vind je dat je sowieso op de catwalk thuishoort, dan horen we graag van je! Ben je een taartenkoning of-koningin en wil je je taart laten proeven aan een deskundige jury? Ook dan horen we het graag.

Wil je een kraampje op het festival om je idee of organisatie te promoten of heb je een goed idee voor programmering? Wil je meedoen aan de modeshow of de taartenbakwedstrijd? Mail naar annemarije@sibf.nl.

Wil je als vrijwilliger meehelpen het festival tot een geweldig succes te maken? Mail dan naar septimia@sibf.nl.

Nieuw dit jaar! Amsterdam BLEND Market met kraampjes voor buurtbewoners, creatieven, lokale ondernemers en sociale initiatieven die spullen willen verkopen of een activiteit/workshop willen verzorgen. Kramen vanaf €20. We hebben gratis standplaatsen voor gratis publieksactiviteiten! Vertel ons jouw idee en reserveer je kraam of standplaats via www.amsterdamblendmarket.n l/agenda

 We vieren graag onze mooie buurt samen met jullie allemaal en zien jullie aanmeldingen tegemoet!
Via onze Facebookpagina houden we je graag op de hoogte van het programma.

https://www.facebook.com/indischebuurtfestival/

Andere locatie
Javaplein & Javastraat
Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: