Activiteit

Lekker dansen voor senioren!

maandag 29 januari 2018 , 14:15 - 15:45 uur

Voor het derde jaar op rij organiseert Stichting Dance Connects door heel Amsterdam moderne danslessen voor iedereen van 60 jaar en ouder. Wie het leuk lijkt om via moderne dans zijn of haar creativiteit te uiten en daarbij graag buurtgenoten ontmoet, is op 31 januari welkom bij de Still Moving-proefdansles in de Meevaart.

Het zijn lessen vol dans, lekker swingende muziek, actief bezig zijn en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreken. Met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen kan meedoen. De moderne danslessen worden gegeven door professionele en enthousiaste dansdocenten met een groot hart en oog voor persoonlijke mogelijkheden. Ook worden er regelmatig professionele muzikanten uitgenodigd om live te komen spelen tijdens de dansles.

De moderne danslessen van Dance Connects worden wekelijks gegeven in de stadsdelen Centrum, Oost, West, Zuid en Zuidoost. Van 29 januari tot en met 2 februari vinden op elke locatie kennismakinglessen plaats, gratis toegankelijk voor iedereen.

Dance Connects is een non-profit organisatie die mensen van 60 jaar en ouder in contact brengt met dans, de buurt en met elkaar. De stichting organiseert activiteiten die het mogelijk maken dat zo veel mogelijk mensen van alle sociale klassen, afkomst en leeftijden op een actieve manier met moderne dans bezig kunnen zijn. Deze activiteiten zijn gericht op participatie, sociale cohesie en welzijnsbevordering.

Gratis kennismakingsles stadsdeel Oost:
Woensdag 31 januari 14.15 - 15.45
De Meevaart
Balistraat 48A
1094 JN Amsterdam

De lessen lopen wekelijks op woensdag van week 5 t/m week 22 met uitzondering van de voorjaarsvakantie in week 9 en de meivakantie in week 17.

Voor alle andere locaties, tarieven en data kijk je op www.danceconnects.nl

Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: