Activiteit

Poëzieweek Workshop voor kinderen vanaf 8 jaar en voor volwassenen

dinsdag 30 januari 2018   |   15:30 - 17:00 uur   |   OBA Javaplein

Van donderdag 25 t/m woensdag 31 januari is het poëzieweek in Nederland en Vlaanderen. Daarom organiseert de OBA gratis poëzieworkshops in de OBA wijkvestingen van Amsterdam.

Een workshop duurt 1,5 uur en eindigt met een voordracht. Iedereen vanaf 8 jaar en ouder - dus ook volwassenen en ouderen - kunnen zich opgeven voor de gratis workshop die gegeven wordt door een spoken word artiest van Poetry Circle Nowhere. Tijdens de workshop ga je een gedicht schrijven over de relatie met de buurt waarin je woont. Wat valt je op? Als je er in rondloopt, word je er dan gelukkig van of juist triest? Voel jij je er veilig en thuis? Is er iemand of iets wat je in het bijzonder in de buurt opvalt?

Aanmelden bij de balie op oba javaplein of mail naar javaplein@oba.nl 

Over Anna de Waard:

Als gedreven agoog zet ze mensen in beweging en is ze op zoek is naar de verbinding tussen onszelf en de wereld om ons heen. Bewustwording staat centraal in haar werk, het ene moment als spokenwordmaster in het Tropenmuseum, het andere moment als Raja yoga docent. Zij stond op podia als de Tolhuistuin, Podium Mozaïek en de Openbare Bibliotheek Amsterdam. In haar werk combineert zij creativiteit met een bewuste levensstijl. #BeYourTruth

Tijdens de poëzieweek is deelname aan de masterclasses en workshops voor OBA-leden gratis. Reguliere prijs is € 10,-.

Over Poetry Circle:
Poetry Circle Nowhere is een landelijk platform voor schrijvende performers en performende schrijvers dat performances en voorstellingen maakt voor theaters, festivals, huiskamers, boomhutten en andere plekken. Poetry Circle Nowhere heeft Circles in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Tilburg en Leeuwarden. In elke stad komen wekelijks schrijvers samen om onder gepassioneerde leiding van coaches en artiesten van verschillende pluimage hun kunsten te ontplooien. Excellente talenten stromen uit deze kweekvijvers door naar Poetry Circle Nowhere; een collectief van artiesten die performances en voorstellingen maakt voor prominente podia in binnen- en buitenland.

kosten: gratis voor leden
kosten toelichting:  Tijdens de poëzieweek is deelname aan de workshop voor OBA-leden gratis. Reguliere prijs is € 10,-.
leeftijd: Vanaf 8 jaar
type:  Workshop /les
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk
meer info: oba.nl/agenda
Nog geen reacties