Activiteit

Arto Lokalo Open Podium Meevaart Vrijdag 17 November

vrijdag 17 november 2017   |   19:15 - 21:45 uur   |   De Meevaart

Vrijdag 17 november weer Arto Lokalo in de Meevaart met poëzie, kleinkunst, performance en knisperende standup comedy!

In de line-up van Arto Lokalo op vrijdag 17 november staan Méland Langeveld?, Nafiss Nia?, Roberta Petzoldt?, Sho'leh Rezazadeh?, Tommy Zwartjes? en Midge Hazewinkel? Lief publiek, gratis hapjes. Aanvang 19.15. Balistraat 48A, Amsterdam Oost. Aanvang 19.15. Balistraat 48A, Amsterdam Oost. Vooraf lekker eten bij chef-kok Achmed Lammouri, op = op, vanaf 3,50.

WAT IS ARTO LOKALO, HOE WERKT HET EN WANNEER IS HET?
Arto Lokalo is een Open Mic / Open Podium in de Indische Buurt in Amsterdam Oost voor StandUp Comedy, Action Poëzie, Performances, Try-outs, Cabaret, Monologen, Speeches, Theater, en Improv. De theaterzaal van de Meevaart staat elke derde vrijdag van de maand van 19.15 tot 21.45 voor je klaar - inclusief licht, geluid, een elektrische piano en een professionele presentator: standup (guitaar-)comedian en MC Stamatios Doulis.

ARTO LOKALO is een vrij podium en gratis toegankelijk. Wat je er als bezoeker van vindt, hangt af van wie je zelf bent. Comedy, Poëzie, Cabaret,Theater en al die andere kunstvormen zoeken de grenzen op van wat kan en niet kan, en dat is uitdagend. Soms geven deze podiumkunstenaars je precies dat waar jij voor komt en voel je je heerlijk comfortabel. Soms niet. Deze uitersten (en alles er tussenin) vormen het speelveld van Arto Lokalo Open Mic.

De avond is laagdrempelig; try outs zijn absoluut welkom! Je kunt op de avond zelf ook inspringen, maar wil je echt verzekerd zijn Ivan een plekje op het podium stuur dan vooraf een verzoek via een PM/PB naar organisator René Janssen, of stuur een mail naar renetm1@gmail.com.

ARTO LOKALO VINDT PLAATS OP iedere derde vrijdagavond van de maand, De volgende keer is 17 november 2017.

Het evenement is gratis voor alle bezoekers en loopt van 19.15 tot 21.45. De bar sluit om 22.00 en het gebouw zelf sluit om 22.30 stipt. De locatie is de Theaterzaal van De Meevaart, Balistraat 48A, 1094JN, Amsterdam-Oost. Lopend en per fiets is deze goed bereikbaar. De Meevaart is ook maar vijf minuten lopen van NS-station Muiderpoort, en vanuit Amsterdam zelf goed bereikbaar met de tramlijnen 3, 7, en 14 en de buslijnen 22 (vanaf NS-station Amsterdam CS), 37 (vanuit Amsterdam Noord), 40 en 65 (vanaf NS-station Amsterdam Amstel). Ook is de Meevaart rolstoeltoegankelijk.

Met de auto? Parkeren kost tot 21.00 2 euro 40 per uur, daarna is het gratis. De mobiele parkeercode van het dichtstbijzijnde betaalpunt is 16535.

doelgroep:  Alle volwassenen
Beatriz Pineda Revilla vindt dit leuk