Activiteit

Bakkie op het Plein: laatste keer van het jaar met speciale aandacht voor mantelzorg

woensdag 22 november 2017   |   14:30 - 17:00 uur   |   Sumatraplantsoen

Voor de laatste keer dit jaar: Bakkie op het Plein, op het Sumatraplantsoen.

Bakkie op het Plein is er om bewoners te laten zien wat er allemaal te doen is in de Indische Buurt. Natuurlijk zijn we ook benieuwd of mensen zelf nog leuke ideeën hebben voor hun eigen buurtje. Bakkie op het Plein wordt georganiseerd door buurtorganisaties in samenwerking met stadsdeel Oost.

Deze middag is in het kader van de Dag van de Mantelzorger aandacht voor de voorzieningen die mantelzorgers kunnen hebben. Veel mensen die hun familielid of buurman verzorgen hebben geen weet van deze voorzieningen. Kom dus naar het plein, er zijn mensen van de gemeente die alle informatie hebben!

Ook is er later in de middag een dialoogtafel in Majella onder leiding van bestuurder van Stadsdeel Oost Thijs Reuten met de vrouwen van de buurt.  Verder zijn er de bekende bekende gezonde traktatie van de Dappere Dames en op het plein kun je voetballen en spelen.

Bij de rode tent kun je gezellig een 'bakkie' koffie of thee drinken en genieten van zelfgemaakte soep geserveerd door buurtinitiatief Life&Style. Organisatie BOOT is aanwezig om te helpen met vragen over adminstratie, de milieucoaches geven handige tips voor het verwerken van uw afval.

Zal de zon weer schijen? Hoe dan ook er is voor iedereen wat te doen: wees welkom!