activiteit

Arto Lokalo Open Podium Meevaart Vrijdag 20 Oktober

vrijdag 20 oktober 2017   |   19:15 - 21:45 uur   |  

Arto Lokalo Open Podium is er weer in oktober, als vanouds op de derde vrijdag - de 20e dus. Met standup comedy, cabaret en poëzie. Try outs, jong talent, en altijd verrassende acts. Van iedereen, voor iedereen. MC Stmatios Doulis is weer terug - en hij brengt een scala aan goede comedians mee. De hapjes door Roelien Benjamins en Jaika Koot zijn er ook weer. 2,5 uur lang genieten - gratis en ook voor niks! In de Meevaart, Balistraat 48A, Indische Buurt, Amsterdam Oost.

WAT IS ARTO LOKALO, HOE WERKT HET EN WANNEER IS HET?
Arto Lokalo is een Open Mic / Open Podium in de Indische Buurt in Amsterdam Oost voor StandUp Comedy, Action Poëzie, Performances, Try-outs, Cabaret, Monologen, Speeches, Theater, en Improv. De theaterzaal van de Meevaart staat elke derde vrijdag van de maand van 19.15 tot 21.45 voor je klaar - inclusief licht, geluid, een elektrische piano en een professionele presentator: standup (guitaar-)comedian en MC Stamatios Doulis.

ARTO LOKALO is een vrij podium en gratis toegankelijk. Wat je er als bezoeker van vindt, hangt af van wie je zelf bent. Comedy, Poëzie, Cabaret,Theater en al die andere kunstvormen zoeken de grenzen op van wat kan en niet kan, en dat is uitdagend. Soms geven deze podiumkunstenaars je precies dat waar jij voor komt en voel je je heerlijk comfortabel. Soms niet. Deze uitersten (en alles er tussenin) vormen het speelveld van Arto Lokalo Open Mic.

De avond is laagdrempelig; try outs zijn absoluut welkom! Je kunt op de avond zelf ook inspringen, maar wil je echt verzekerd zijn van een plekje op het podium stuur dan vooraf een verzoek via een PM/PB naar organisator René Janssen, of stuur een mail naar renetm1@gmail.com.

ARTO LOKALO VINDT PLAATS OP iedere derde vrijdagavond van de maand, De volgende keer is 20 oktober 2017.

Het evenement is gratis voor alle bezoekers en loopt van 19.15 tot 21.45. De bar sluit om 22.00 en het gebouw zelf sluit om 22.30 stipt. De locatie is de Theaterzaal van De Meevaart, Balistraat 48A, 1094JN, Amsterdam-Oost. Lopend en per fiets is deze goed bereikbaar. De Meevaart is ook maar vijf minuten lopen van NS-station Muiderpoort, en vanuit Amsterdam zelf goed bereikbaar met de tramlijnen 3, 7 en 14 en de buslijnen 22 (vanaf NS-station Amsterdam CS), 37 (vanuit Amsterdam Noord) en 40 en 65 (vanaf NS-station Amsterdam Amstel). Ook is de Meevaart rolstoeltoegankelijk.

Met de auto? Parkeren kost tot 21.00 2 euro 40 per uur, daarna is het gratis. De mobiele parkeercode van het dichtstbijzijnde betaalpunt is 16535.

 

kosten: gratis
doelgroep:  Alle volwassenen
gestart op: vr 20 oktober 2017
Nog geen reacties