activiteit

JamPot Jamsessie Meevaart 13 oktober

vrijdag 13 oktober 2017   |   19:15 - 21:45 uur   |   De Meevaart

JamPot Jamsessie Vrijdag 13 Oktober met Van Piekeren. Op (voor nog 1 keer) de tweede vrijdag van de maand, 13 oktober, doen we weer een jamsessie. Met in het voorprogramma in elk geval Duo Van Piekeren - Nederlandstalige passie met viruoze teksten. Daarna: open jamsessie!

WAT IS JAMPOT, WAT ZIJN DE SPELREGELS EN WANNEER IS HET?

Check dit filmpje eerst: https://youtu.be/cpKlfJ7OdRo

JamPot is hét open jamsessiepodium van Amsterdam Oost - door muzikanten, voor alle muziekliefhebbers. Iedere eerste vrijdag van de maand spelen we pop, covers, rock, blues, reggae, jazz, folk, americana, fusion en wereldmuziek. Speel of zing je goed? Doe mee met de huisband!

JamPot is een open jamsessie: je kunt meespelen met de basisband en/of samenspelen/ zingen met de overige aanwezige muzikanten. Er is een vaste backline (mixtafel acht kanalen, drie gedrade mics, twee speakers, drumstel, een elektrische piano en een gitaar- en basversterker). Heb je (een beetje) niveau en wil je meedoen met deze sessie, geef dit dan vooraf aan via een PB/PM aan organisator René Janssen, of mail even naar renetm1@gmail.com.

Wil je ons solo of met je band iets laten zien? Nieuw materiaal uitproberen? Dat kan ook, drie á vier nummers, in het voorprogramma aan het begin van de avond (tussen 19.15 en 20.00). Wil je dit graag, mail ons dan vooraf even, ook via renetm1@gmail.com. We waarderen het als je daarna ook meedoet met de jamsessie.

JamPot is een maandelijks terugkerend bewonersinitiatief georganiseerd door René Janssen en een groep vrijwilligers en wordt ondersteund door de Meevaart en Gemeente Amsterdam Oost. Kijk op https://www.facebook.com/groups/1516011702001121/?fref=ts, indischebuurtbalie.nl of meevaart.nl voor actuele informatie. JamPot Jamsessie staat gepland op: de feestelijke slotavond met gratis BBQ is op 7 juli. Voorafgaand aan elke JamPot kan je eten voor lage kosten vanaf 18.00 bij chef-kok Achmed Lammouri (op=op).

Het evenement is gratis voor alle bezoekers en vindt plaats van 19.15 tot 21.45. De bar sluit om 22.00 en het gebouw om 22.30. De locatie is de theaterzaal van de Meevaart, Balistraat 48A, 1094JN, Amsterdam-Oost. Lopend en per fiets is deze goed bereikbaar. De Meevaart is verder vijf minuten lopen van NS-station Muiderpoort, en vanuit Amsterdam zelf goed bereikbaar met de tramlijnen 3, 7, en 14 en de buslijnen 22 (vanaf Amsterdam C.S.), 37 (vanuit Amsterdam Noord), 40 en 65 (vanaf NS-station Amsterdam Amstel). De Meevaart is rolstoeltoegankelijk.

Met de auto? Parkeren kost tot 21.00 2 euro 40 per uur, daarna is het gratis. De mobiele parkeercode is 16535.

kosten: gratis
doelgroep:  Alle volwassenen
datum: vr 13 oktober 2017
gestart op: vr 13 oktober 2017
Nog geen reacties