Activiteit

Indische Buurt Festival 2017

zaterdag 1 juli 2017 , 14:00 - 19:30 uur

Op zaterdag 1 juli is het weer tijd voor het Indische Buurt Festival 2017 en Vintage markt Javaplein! Het belooft een swingende dag te worden voor jong en oud, waarop je kunt kennismaken met heel veel organisaties uit de buurt en lekker kunt struinen langs de kraampjes.

Roel's Beestenboel komt met zijn knuffeldieren, er zijn workshops van Circuswerkplaats Boost, Buurtatelier Tante Gerritje, Dance Connects en Schaakschool Indische Buurt.
Kom proefkamperen bij De Buurtcamping, leer breien bij het BreiBankje, letterzetten bij het Grafisch Werkcentrum Amsterdam of kom lekker aan de weg timmeren bij de BatjanBuren.

Geniet bij de buitenbar van De Jonge Admiraal van lekkere biertjes of een vlierbloesemlimo, zing de sterren van de hemel bij de buurtkaraoke van Jaffa Jaffa of geniet lekker van het podiumprogramma. We hebben heerlijke muziek van onder andere Klassiek rondom de Klas, Tinta Roja(mét tangopresentatie), Black Jack Davey, Ussu N'djai & The New Balansa, Subterranean Street Society en La Banda Fantastica.
De presentatie op het podium is in handen van Malika Frindi!

Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: