Activiteit

Netwerkbijeenkomst Indische Buurt ‘Oud en Nieuw’

dinsdag 16 mei 2017   |   14:30 - 19:00 uur   |   De Meevaart

Kom op 16 mei naar de jaarlijkse netwerkbijeenkomst Indische Buurt! Altijd druk bezocht en hét moment om elkaar te ontmoeten en te spreken. Er is niet alleen een borrel, je gaat ook met één van de rondleidingen de buurt in.

Oud en Nieuw
Dit jaar staat de netwerkbijeenkomst in het teken van ‘Oud en Nieuw’. Het gaat over mensen die onlangs in de buurt zijn komen wonen of werken, zoals starters op de woningmarkt of nieuwe ondernemers in de Javastraat. Nieuwe bewoners zijn ook mensen die in de Indische Buurt een veilig heenkomen zoeken nadat ze hun eigen land zijn ontvlucht. Voor mensen die al langer in de buurt wonen of werken, spelen vaak weer andere thema’s. Voelen zij zich er nog thuis? En hoe zorgen we er samen voor dat ouderen langer zelfstandig in de Indische Buurt kunnen blijven wonen?

De rondleidingen, ontmoetingen en gesprekken gaan over ‘Oud en Nieuw’, op zoek naar ervaringen en ontwikkelingen die maken dat de Indische Buurt van iedereen is.

Voor wie
Iedereen die zich betrokken voelt bij de Indische Buurt is welkom: nieuwe en oud(er)e bewoners, ondernemers, buurtorganisaties, medewerkers van stadsdeel Oost, de gemeente, welzijnsorganisaties en de corporaties en andere geïnteresseerden.

Aanmelden?
Stuur een mailtje naar m.pasma@amsterdam.nl. Dan ontvang je in mei de uitnodiging en het programma. Dan kun je je ook opgeven voor één van de rondleidingen.

Wanneer: Dinsdag 16 mei 2017
Van: 14.30 uur tot 19.00 uur
Locatie: Meevaart, Balistraat 48 A

We hopen je op 16 mei te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Namens het stadsdeel Oost, corporaties en de Indische Buurt Community,

Martine Koehein – gebiedscoördinator Indische Buurt

 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
E-mailadres
m.pasma@amsterdam.nl
bijzonderheden
Vooraankondiging
Illustration