Activiteit
Activiteit

Wetenschap in de Wijk: over sociale media

dinsdag 21 maart 2017 , 19:00 - 21:30 uur

Elke eerste dinsdagavond van de maand komt een wetenschapper op bezoek die in gewone taal een bekend onderwerp bespreekt. De vijftiende lezing vindt plaats op dinsdag 21 maart om 19.30 uur door Prof. Peter Kerkhof, Hoogleraar Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit, over: sociale media.

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Dat geldt al lang niet meer alleen voor jongeren, ook ouderen, bedrijven, politieke partijen en overheden maken inmiddels veel gebruik van social media. In zijn lezing geeft professor Peter Kerkhof, voorbeelden van de verschillende manieren waarop sociale media tegenwoordig gebruikt worden. Hij gaat in op de vraag hoe het gebruik van sociale media ons in sommige gevallen helpt, maar in andere gevallen ook kan leiden tot ongewenste uitkomsten.

De inloop is om 19:00 uur en om 19:30 uur begint de lezing. Ben jij ook erbij? Kom dan naar de Meevaart, Balistraat 48-A Amsterdam. De entree is gratis en we zorgen voor een klein hapje. Je bent van harte welkom!

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
E-mailadres
info@demeevaart.nl
Illustration