Activiteit

JamPot Jamsessie

vrijdag 3 februari 2017 , 19:15 - 21:45 uur

Deze vrijdag weer jamsessie! Vanaf 19.15 in het voorprogramma Tia Postma (Tiamisu and friends) en Erik van de Langkruis improviseert op piano op de actualiteit. Daarna jamsessie met een vernieuwde powerbasisband tot 21.45! Vooraf kan je vanaf 18.00 goedkoop eten bij chef-kok Ahmed Lammouri, (op = op).

WAT IS JAMPOT EN WAT ZIJN DE SPELREGELS?

Check dit filmpje eerst: https://youtu.be/cpKlfJ7OdRo

JamPot is hét open jamsessiepodium van Amsterdam Oost - door muzikanten, voor alle muziekliefhebbers. Iedere eerste vrijdag van de maand spelen we pop, covers, rock, blues, reggae, jazz, folk, americana, fusion en wereldmuziek. Speel of zing je goed? Doe mee! De volgende sessie is vrijdag 3 februari vanaf 19.15 tot 21.45.

JamPot is een open jamsessie: je kunt meespelen met de basisband en/of samenspelen/ zingen met de overige aanwezige muzikanten. Er is een vaste backline (mixtafel, 3 gedrade mics, 2 speakers, drumstel, een elektrische piano en een gitaar- en basversterker). Heb je (een beetje) niveau en wil je meedoen met deze sessie, geef dit dan vooraf aan via een PB/PM aan organisator René Janssen, of mail even naar renetm1@gmail.com.

Wil je ons solo of met je band iets laten zien? Nieuw materiaal uitproberen? Dat kan ook, 3 á 4 nummers, in het voorprogramma aan het begin van de avond (tussen 19.15 en 20.00). Wil je dit graag, mail ons dan vooraf even, ook via renetm1@gmail.com. We waarderen het als je daarna ook meedoet met de jamsessie.

JamPot is een maandelijks terugkerend bewonersinitiatief georganiseerd door René Janssen en een groep vrijwilligers en wordt ondersteund door de Meevaart en Gemeente Amsterdam Oost. Kijk op facebook.com/jampot jamsessie meevaart, indischebuurtbalie.nl of meevaart.nl voor actuele informatie. JamPot Jamsessie staat gepland op: vrijdag 3 februari, 3 maart, 7 april, 12 mei (!), en 2 juni en de feestelijke slotavond met gratis BBQ is op 7 juli.

Het evenement is gratis voor alle bezoekers en vindt plaats van 19.15 tot 21.45. De bar sluit om 22.00 en het gebouw om 22.30. De locatie is de theaterzaal van De Meevaart, Balistraat 48A, 1094JN, Amsterdam-Oost. Lopend en per fiets is deze goed bereikbaar. De Meevaart is verder vijf minuten lopen van NS-station Muiderpoort, en vanuit Amsterdam zelf kom je er met de tramlijnen 3, 7, en 14 en de buslijnen 22 (vanaf Amsterdam CS), 37 (vanuit Amsterdam Noord), 40 en 65 (vanaf NS-station Amsterdam Amstel). Ook is de Meevaart rolstoeltoegankelijk.

Met de auto? Parkeren kost tot 21.00 2 euro 40 per uur, daarna is het gratis. De mobiele parkeercode is 16535.

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: