Activiteit

HeartLinQ's Transition Kids

zaterdag 24 september 2016 , 13:30 - 17:30 uur

Wij hebben het project “Transition Kids”  opgezet om kinderen van 4 t/m 12 jaar (en hun ouders) bewuster te maken van hun leefomgeving.  Via workshops en activiteiten geven wij hen kennis en middelen om de natuur en de wereld en daarbij zichzelf en anderen beter te leren kennen en te begrijpen. Kinderen leren hierdoor in te zien welke – belangrijke – rol zij hebben in het vormgeven van hun leefwereld en hiervoor verantwoordelijkheid te nemen. Alle activiteiten die Transition Kids organiseert, hebben als doel de leefomgeving te verbeteren en talenten te ontwikkelen. Samenwerken, leren en positieve energie staan centraal.


Activiteit 1: “Help moeder Aarde een handje”, hierbij gaan de kinderen, ouders en buurtbewoners het park en de omgeving opschonen.
Activiteit 2: Als “beloning” ontvangen de kinderen aansluitend een leuke en leerzame activiteit waar het onderwerp natuur wordt behandeld. Dit kan ook in de vorm zijn van sport, spel, een knutselactiviteit, speurtocht of opdracht in de wijk.

 

Voor meer informatie over onze werkwijze, programma en andere vragen kunt u gerust terecht bij Marja Remesar: marja.remesar@heartlinq.nl, 06-28179103.

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Gratis
Illustration
 
Deel dit: