Activiteit

Arto Lokalo Open Mic vernieuwd!

vrijdag 16 september 2016 , 19:15 - 21:45 uur

Rikkert van Huisstede, Jim Speelmans, Jahan Valianpour, Robert Pennekamp, Nadaav Chermon, Donald Olie en Rick van der Made: DAT is de line-up voor Arto Lokalo op 16 september aanstaande! Voor het eerst lekker op de vrijdagavond: een kruidige mix van performance art, cabaret, stand up comedy en poëzie van enig en meer niveau. En ja, dit seizoen doen we ook weer aan gratis hapjes. En gratis entree. Stamatios Doulis is de MC. Niet te missen! Deze vrijdag 19.15 - 21.45, Meevaart, Balistraat 48A, Amsterdam Oost.

WAT IS ARTO LOKALO, HOE WERKT HET EN WANNEER IS HET?
Arto Lokalo is een Open Mic in de Indische Buurt in Amsterdam Oost voor stand up comedy, spoken word, story telling, improv en poëzie. De theaterzaal van de Meevaart staat elke 3e vrijdag van de maand van 19.15 tot 21.45 voor je klaar - inclusief licht, geluid en een elektrische piano.

ARTO is een vrij podium, gratis toegankelijk. Wat je er als bezoeker van vindt, hangt af van wie je zelf bent. Comedy, Poëzie, Cabaret, Spoken Word, Performance Art en Story Telling zoeken soms de grenzen op van wat kan, en niet, en dat kan uitdagend zijn. En soms bevestigen ze precies dat waar jij voor komt en voel je je heerlijk comfortabel. Dit en alles er tussenin is het speelveld van Arto Lokalo.

De avond is laagdrempelig; try outs zijn bijvoorbeeld welkom! Je kunt op de avond zelf ook inspringen, maar wil je echt verzekerd zijn van een plekje laat dan hier vooraf een bericht achter, of mail naar renetm1@gmail.com.

ARTO VINDT PLAATS OP: iedere derde vrijdagavond van de maand, het derde seizoen start vanaf 16 september 2016.

DE LOCATIE IS Buurthuis de Meevaart, Balistraat 48A, 1094JN, Amsterdam-Oost. Dat is 5 minuten lopen van CS-station Muiderpoort. We zijn ook bereikbaar met de trams 3, 7 en 14 en de bussen 22, 37, 40 en 65. Parkeren kost tot 21.00 2 euro 40 per uur. Daarna is het gratis. De mobiele parkeercode is 16535.

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: