Activiteit

JamPot Jamsessie Meevaart vrijdag 2 september

vrijdag 2 september 2016   |   17:30 - 21:45 uur   |  

Aanstaande vrijdag zijn we er weer met JamPot Jamsessie in de Meevaart. Deze keer een speciale editie met gratis BBQ vooraf! Kom dus allemaal al om 17.30 naar de Meevaart voor een heerlijke en gezellige maaltijd - aangeboden door Rob van Veelen.

Het voorprogramma voor JamPot 23 op vrijdagavond 2 september is ook al rond: om 19.15 (nieuwe aanvangstijd!) start Huibert Teekens met zijn rauwe en mooie liedjes en daarna vier songs van Dorette Pauptit & Martijn Nieuwenhuyzen (duo zang & gitaar). Na het voorprogramma natuurlijk jamsessie; tot 21.45 (nieuwe sluitingstijd!). De bar is dan nog open tot 22.00.

WAT IS JAMPOT EN WAT ZIJN DE SPELREGELS?

Check dit filmpje eerst: https://youtu.be/cpKlfJ7OdRo

JamPot is hét open jamsessiepodium van Amsterdam Oost - door muzikanten, voor alle muziekliefhebbers. Iedere eerste vrijdag van de maand spelen we pop, rock, fusion, jazz, covers en wereldmuziek. Speel je een beetje oké of zing je goed? Doe mee!

JamPot is een open jamsessie: je kunt meespelen met de basisband en/of samenspelen/ zingen met de overige aanwezige muzikanten. Heb je (een klein beetje) niveau en wil je meedoen met deze sessie, geef dit dan vooraf aan via een PB aan Rene Janssen op Facebook of mail even naar renetm1@gmail.com.

Wil je ons solo of met je band iets laten zien? Nieuw materiaal uitproberen? Dat kan ook, 3 a 4 nummers, in het voorprogramma aan het begin van de avond (tussen 19.15 en 20.00). Wil je dit graag, mail ons dan vooraf even, ook via renetm1@gmail.com. We waarderen het als je daarna ook meedoet met de jamsessie.

Het evenement is gratis voor alle bezoekers en loopt van 19.15 tot 21.45. De bar sluit om 22.00 en het gebouw om 22.30. De locatie is de theaterzaal van De Meevaart, Balistraat 48A, 1094JN, Amsterdam-Oost. Lopend en per fiets is deze goed bereikbaar. De Meevaart is verder vijf minuten lopen van NS-station Muiderpoort, en vanuit Amsterdam zelf goed bereikbaar met de tramlijnen 3, 7, en 14 en de bussen 22 (vanaf Amsterdam CS), 37 (vanuit Amsterdam Noord), 40 en 65 (vanaf NSstation Amsterdam Amstel). Ook is de Meevaart rolstoeltoegankelijk. Parkeren kost tot 21.00 2 euro 40 per uur, daarna is het gratis. de mobiele parkeercode is 16535.

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
E-mailadres
renetm1@gmail.com