Activiteit

Workshop Jezelfvertrouwen

elke donderdag   |   10:00 - 11:30 uur   |   Civic Amsterdam,...

Vindt u het moeilijk om met anderen te communiceren?

Kom naar deze workshop en vind het vermogen om zelf problemen te lijf te gaan. U leert  in een mix van theorie en interactieve oefeningen nieuwe manieren om met problemen en stress om te gaan.

In de cursus ‘Jezelfvertrouwen’ leert u anders omgaan met uw problemen, waardoor stress vermindert en u het vertrouwen in uzelf terugvindt. Door ervaringen uit te wisselen in een vertrouwde sfeer en op elkaar te reageren leren de cursisten ook van elkaar.

De workshops zijn gratis toegankelijk voor alle bewoners van Oost. Deelnemers kunnen zich aanmelden door te bellen met Inge Goijaerts, maatschappelijk werker van Civic Amsterdam op telefoonnummer 020 665 80 01. Of stuur een e-mail naar i.goijaerts@civicamsterdam.nl en vermeld daarin naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum en een korte omschrijving van de verwachtingen van de workshop.

Dag & Tijd
Start van zes workshops is op donderdag 7 december 2017 van 10:00 tot 11:30 uur. Geen bijeenkomsten in de schoolvakantie's. De groep start bij voldoende aanmeldingen.

 

Civic Amsterdam, Flevopoort, Kramatplantsoen 101h, melden bij de balie

kosten: gratis
doelgroep:  Alle volwassenen
type:  Workshop /les
gestart op: do 7 december 2017
beëindigd op: do 25 januari 2018
locatie: Civic Amsterdam, Trainingsruimte Flevopoort (kamer 11), Kramatplantsoen 101
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk