Activiteit

Bijeenkomst 'Opvoeden in verschillende culturen', Wijkacademie Opvoeden

woensdag 16 maart 2016 , 8:45 - 11:30 uur

De afgelopen twee maanden hebben de kerngroep ouders van de Wijkacademie Opvoeden in Oost stil gestaan bij het thema Opvoeden in Verschillende Culturen. De ouders zijn met elkaar in gesprek gegaan over de verschillen en overeenkomsten die zij tegengekomen binnen de opvoeding waarbij zij ondersteund zijn door het Ouder Kind Team. Tijdens de bijeenkomsten hebben de ouders het spel ontwikkeld 'Just like You'. Dit spel willen zij aan jullie presenteren en laten zien hoe dit spel een ingang biedt om het gesprek aan te gaan over het opvoeden in verschillende culturen.

Graag nodigen we je uit op woensdagochtend 16 maart van 09.00 tot 11.30 (inloop vanaf 08.45) in de Meevaart (2e verdieping, conferentiezaal), zie flyer voor meer informatie.

Graag aanmelden door een mail te sturen naar moezdalifa@dreamsupport.nl of aanmelden via https://www.facebook.com/events/1129017067117471/. Verspreid het vooral binnen je eigen netwerk (mocht je verhinderd zijn).

Hier de link voor de flyer: http://dreamsupport.nl/nieuws/uitnodiging-bijeenkomst-just-like-you-over-opvoeden-in-verschillende-culturen/

Andere locatie
Conferentiezaal, 2e verdieping
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: