Aangeboden dienst

Permanente Make-Up (PMU),Wimpers & Wenkbrauwen. Professioneel en Vakkundig.

locatie Madurastraat
leeftijd vanaf 16 jaar

Nina is o.a gespecialiseerd in Permanente Make-Up, het zetten van wimperextentions, lashlifting en het epileren, threaden, shapen en verven van wenkbrauwen. Sinds 2014 heeft ze verschillende certificaten behaald op het gebied van wimperextentions. 
In 2018 won ze tijdens de Lash World Cup in Amsterdam de 1e prijs in de categorie: Dramatic Volume, Master. 

Vanuit haar passie voor wenkbrauwen en wimpers besloot ze zich verder te specialiseren in Permanente Make-Up (PMU) ook wel cosmetische pigmentatie. Het "permanent" verfraaien en perfectioneren van wenkbrauwen en het zetten van eyeliners, van subtiele lijntjes tot poederachtige oogschaduw, is wat haar al lange tijd fascineerde. 

In juni 2017 starte ze met de uitgebreide opleiding aan de
Academie voor Permanente Make-Up, van Irma Hulscher, een begrip in de PMU wereld, in Almere. Sinds december 2017 is Nina een gediplomeerd PMU specialist en oefent zij dit bijzondere vak met veel gevoel uit. 

Nina: “Ik streef er binnen mijn studio naar professioneel te werk te gaan en een prettige sfeer te creëren voor mijn klanten. Dit komt tot uiting doordat ik nauwgezet en zorgvuldig werk, de tijd neem, eerlijk ben naar mijn klanten, altijd voor het beste eindresultaat ga en ik mijn klanten elke dag met veel plezier ontvang.”

De studio van Nina bevindt zich in Amsterdam Oost. Op de vierde etage wordt je ontvangen in een mooi ingerichte studio, sfeervol, ruim en licht.
Ben je wat vroeg, kun je aan de tafel in de studio gerust even zitten wachten terwijl je je telefoon oplaadt, een tijdschrift leest of even achter je computer wil werken.
 
Tijdens de behandeling lig je op een zacht foamkussen, voorzie ik je van een dekentje en luister je naar een aangename playlist, die bij Nina elk bezoek anders is.
?
Tot binnenkort!

#ondernemers #pmuspecialist

Foto