Makkie
Aanbod

Duurzaam opruimen

Coaching, Thuiszorg

Stel je eens voor… dat opruimen je een stuk minder moeite zou kosten. Wat zou je dan met de tijd en energie kunnen doen die je overhoudt?
Het doel van dit webinar is om jou inzicht te geven in hoe je opruimen makkelijker kan maken voor jezelf. Hoe je meer uit je leven kan halen met minder spullen.

Less is more
Opruimen draait allereerst om spullen wegdoen. Minder spullen betekent minder afleiding, minder zorgen…. én dus ook minder opruimen. Beslissingen maken over het wegdoen van spullen is voor veel mensen erg moeilijk. In dit webinar ga ik je een aantal handvaten geven die je zullen helpen dat makkelijker te maken.  

Zo kom jij een stap dichterbij het  belangrijkste resultaat van opruimen, namelijk de “head space”, je krijgt weer (meer) ruimte in je hoofd!  Die kan je besteden aan dingen die je belangrijk vindt en waar je blij van wordt!

Leren opruimen
Mijn motto: opruimen kan je leren. Dat betekent niet perse dat je het moet doen op een manier die iemand anders voor je heeft bedacht.Zelf ben ik van nature een chaoot, ik wist altijd wel dat meer structuur goed voor me zou zijn, maar ik voelde weerstand om eraan te beginnen. Totdat ik ontdekte dat je je niet hoeft te onderwerpen aan de structuur van anderen: je kan een manier vinden die bij jóu past.

Ik ga je helpen een kapstok te maken waaraan je de organisatie van je huis en spullen kan ‘ophangen’. Zo kan je gestructureerd aan de slag gaan, op jouw manier.

Wat kan je verwachten?
Opruimen is een werkwoord, je moet het dóen. Dit wordt dan ook geen luisterwebinar, we gaan samen aan de slag.

  • je krijgt inzicht in de oorzaak van jouw ‘opruimfrustratie’
  • je onderzoekt jouw bron van motivatie: wat kan een opgeruimd huis jou opleveren?
  • je weet hoe je jouw eigen opruimplan kan maken
  • je krijgt tips voor het vinden van een manier van opruimen die bij je past
  • het is duidelijk wat jouw eerstvolgende opruimstappen zijn

leeftijd vanaf 18 jaar
Illustration
 
Geplaatst op 20 mei 2021, 16:23 uur
Deel dit: