Aanbod

Veilige groepsgesprekken voor vrouwen met ervaringen van seksueel misbruik

Coaching (persoonlijke ontwikkeling)

VANAF MAART 2020. Nieuwe serie veilige groepsgesprekken voor vrouwen met ervaringen van seksueel misbruik. 

Onder begeleiding van Usha Marhé: Empowermentcoach Emotionele Gezondheid, Auteur van het taboedoorbrekende boek ‘Tapu Sjén/Bedek je schande – Surinamers en incest’ (1996), Ervaringsdeskundig.

Reacties van deelneemsters: 

*“Zelfmoord is geen optie meer. Ik wil leven.”

*“Ik heb er nooit bij stilgestaan dat ik zoveel pijn en verdriet in mij droeg en dat het werkt als je dat deelt en erover praat.”

*“Ik ben blij en zeer dankbaar dat ik de cirkel doorbroken heb en nog steeds aan het doorbreken ben. Dank je wel voor jouw begeleiding bij dit ongoing proces.”

Healing is een proces, het is mogelijk en binnen bereik. Vanaf 24 maart 2020 begint een nieuwe groep, waarvoor jij je kunt aanmelden. Je betaalt de kosten zelf, het is een investering in jezelf om jouw emotionele en mentale gezondheid te verbeteren. Acht bijeenkomsten in 2020 (24 maart, 28 april, 26 mei, 23 juni, 29 september, 27 oktober, 24 november, 15 december), steeds op dinsdagavond, van 18.30 – 22.00 uur. Bij voldoende aanmeldingen kan er een tweede groep worden begeleid. Plaats: Amsterdam (vlakbij Muiderpoortstation). Aanmelden: stuur een mail naar u.n.marhe@gmail.com met daarin ook jouw telefoonnummer, naam en leeftijd. Jouw gegevens blijven veilig. Na aanmelding volgt een telefonisch intakegesprek. Bij wederzijds akkoord over deelname en de kosten wordt jouw deelname via e-mail bevestigd. Klik op de link voor meer informatie:   https://schrijfsterushamarhe.wordpress.com/2020/02/26/i-am-worthy-sta-jezelf-toe-om-te-mogen-healen-%e2%99%a5-bijeenkomsten-vanaf-maart-2020-seksueelmisbruik/

 

Geplaatst op 26 februari 2020, 02:12 uur
Deel dit: