Aangeboden dienst

Test mee met de hele buurt!

door: Mijnbuur
locatie: Indische Buurt
leeftijd: vanaf 18 jaar

De Indische Buurt. Een buurt met heel veel verschillende nationaliteiten en niet minder problemen. Hoe los je die op? Hoe zorg je er voor dat zoveel nationaliteiten elkaar begrijpen? Dat regel je simpel met mijnbuur, de unieke buurt-app met automatische vertaalfunctie. En om ervoor te zorgen dat deze vertaalfunctie perfect werkt, heeft mijnbuur in samenwerking met de wijkagent en Stadsdeel Oost de Indische Buurt (specifiek: Boniplein) uitgekozen om hier een test te doen.
 

Wat is mijnbuur
Mijnbuur is een app waarin elk burenprobleem kan worden aangekaart en waarin buren met elkaar kunnen overleggen, in wel negen verschillende talen. Deze nieuwe app bevat namelijk een automatische vertaalfunctie van en naar onder andere Nederlands, Arabisch, Turks en Engels. Op deze manier is geen onderwerp nog onbespreekbaar en kunnen problemen sneller worden opgelost. Mijnbuur vindt het belangrijk alle buren mee te laten praten over onderwerpen in de wijk. Daarin mag taal geen spelbreker zijn.
 
De vertaalfunctie is lang niet het enige vernuftige van mijnbuur. Zo kun je in een noodsituatie met één druk op de knop al jouw buren alarmeren. Of heel eenvoudig een vraag stellen aan buren die hebben aangegeven anderen graag te helpen. Bovendien kun je de wijkagent of gemeente aan jullie gesprekken laten deelnemen. Dat geeft een veilig gevoel, maar verhoogt ook daadwerkelijk de veiligheid in de buurt.

Voordelen van mijnbuur boven WhatsApp
Mijnbuur is hèt alternatief voor bestaande social media, die nu in Nederland nog gebruikt worden om met buren te overleggen, zoals WhatsApp. In mijnbuur word je niet overspoeld met een stortvloed aan berichten, want je krijgt alleen die berichten te zien die voor jou bestemd zijn. Bovendien kun je een gesprek verlaten zonder dat je meteen helemaal uit de groep stapt.

Met mijnbuur maken buurtbewoners de wijk samen beter!

Download de app via www.mijnbuur.nl of in de App- of Playstore.?

website: www.mijnbuur.nl