5 projecten
sorteer op:  

Netwerk Jeugd

Iedereen die zich bezig houdt met het thema Jeugd kan zich bij dit netwerk aansluiten. Op deze manier kunnen we aan elkaar en de buurt zichtbaar maken wie hiermee bezig is. 

Tevens raadt de BuurtBalie alle personen die zich aansluiten bij dit netwerk aan om, indien zij informatie (een activiteit, een nieuwsbericht, een dienst of een gezocht-item) altijd minimaal 1x het woord 'jeugd' te noemen in de beschrijving. Op die manier kan iedereen die de zoekbalk rechtsboven in het scherm gebruikt alles vinden dat is gerelateerd aan jeugd. 

1 reactie

Ondersteuners Mantelzorg

Iedereen die zich bezig houdt met mantelzorg of het ondersteunen van mantelzorgers kan zich bij dit netwerk aansluiten. Op deze manier kunnen we aan elkaar en de buurt zichtbaar maken wie hiermee bezig is. 

Tevens raadt de BuurtBalie alle personen die zich aansluiten bij dit netwerk aan om, indien zij informatie (een activiteit, een nieuwsbericht, een dienst of een gezocht-item) altijd minimaal 1x het woord 'mantelzorg' te noemen in de beschrijving. Op die manier kan iedereen die de zoekbalk rechtsboven in het scherm gebruikt alles vinden dat is gerelateerd aan mantelzorg. 

5 reacties

Netwerk Wandelende BuurtBalie's

Dit is een netwerk om inzichtelijk te maken wie de Wandelende BuurtBalie's van de buurt zijn. Dit zijn mensen die een training hebben ontvangen over het gebruik van de BuurtBalie en die in principe alle vragen over activiteiten in de buurt kunnen beantwoorden via de site. Ze hebben aangegeven dat je hen kunt benaderen met je vraag.

Wil jij ook die training ontvangen? Mail dan naar info@indischebuurtbalie.nl 

Netwerk Ondernemers

Alle ondernemers van de Indische Buurt kunnen zich bij dit netwerk aansluiten. Op deze manier kunnen ondernemers aan elkaar en aan de buurt zichtbaar maken waar ze mee bezig zijn. 

Tip! De BuurtBalie raadt alle personen, die zich aansluiten bij dit netwerk, aan om bij het plaatsen van informatie (een activiteit, een nieuwsbericht, een dienst of een gezocht-item) altijd minimaal 1x het woord 'ondernemers' te noemen in de beschrijving. Op die manier kan iedereen die de zoekbalk rechtsboven in het scherm gebruikt, alles vinden dat is gerelateerd aan ondernemerschap. 

Netwerk Wijkkunde

In de Indische Buurt zijn er veel maatschappelijke initiatieven om de wijk beter, mooier en rechtvaardiger te maken. De diversiteit aan initiatieven is enorm. Zowel wat thematiek als maatschappelijke reikwijdte als organisatorisch vermogen betreft. Veel van deze initiatieven hebben behoefte aan uiteenlopende vormen van ondersteuning. Denk hierbij aan ondersteuning bij de subsidieaanvraag, crowdsourcing, communicatie en simpelweg het op papier zetten van het reilen en zeilen van het maatschappelijke initiatief. In de Indische Buurt zijn verschillende organisaties actief die deze ondersteuning (ku...