Project in gebiedsplan 2017

Uitval van jongeren voorkomen

Geplaatst op 1 januari 2000, 00:00 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2017 - Indische buurt
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt opgenomen in het concept Gebiedsplan 2017 - Indische buurt

Trajecten voor jongeren die de aansluiting met de maatschappij (dreigen te) verliezen, evt, gecombineerd met projecten voor een duurzame dagbesteding, zoals (een vorm van) JPT, groenprojecten, stages.

Gewenst resultaat 
Jongeren die uitvallen of dreigen uit te vallen op school of opleiding, uit programma's bij formele (hulp)instellingen of op straat komen te staan, onderbrengen in programma's die hen helpen hun leven weer op de rit te krijgen. Jongeren hebben na afloop van het programma weer (zicht op) werk, opleiding en/of eigen woonruimte.
Lopend
Bijdrage aan de prioriteiten:
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates

Martine Koehein

Project volgens planning

Via het aanbieden van sportactiviteiten op pleinen in de Indische Buurt wordt contact gelegd met jongeren die momenteel niet naar school gaan of werken. Zij worden dan begeleid in het vinden van een stageplek of werkplek en krijgen zo weer een zinnige dag invulling en werken aan hun toekomst.
0
Open de update in eigen pagina

Janneke Uitterhoeve

Project volgens planning

Er zijn twee keer per week sportactiviteiten geweest en daarmee is contact gemaakt met veel jongeren waarvan sommigen een traject naar werk of school aangeboden hebben gekregen. Zo'n 18 jongeren die ook in overlastsituaties zijn gezien hebben zo'n traject aangeboden gekregen. Omdat dit project mede ... lees meer
0
Open de update in eigen pagina