Project in gebiedsplan 2017

Wijkpartnerovereenkomsten

Geplaatst op 1 januari 2000, 00:00 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2017 - Indische buurt
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt opgenomen in het concept Gebiedsplan 2017 - Indische buurt

Eigen Haard (EH) heeft met diverse organisaties in de Indische Buurt wijkpartnerovereenkomsten (wpo) afgesloten. Een WPO is een intentie-overeenkomst in het kader van samenwerking ter bevordering van de leefbaarheid. EH ondersteunt d.m.v. een wijkpartnerovereenkomst Streetsmart. De activiteiten die hierdoor aangeboden worden dragen bij aan het vergroten van het toekomstperspectief van jongeren.

Gewenst resultaat 
Een laagdrempelige inloop locatie in de buurt voor jongeren. Waar jongeren gestimuleerd worden te werken aan hun toekomst.
Lopend
Bijdrage aan de prioriteiten:
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates

Martine Koehein

Project volgens planning

Door de wijkpartnerovereenkomst is het voor stichting Streetsmart mogelijk om een ruimte te beheren in de buurt en hier hun activiteiten aan te bieden. Dit heeft positieve gevolgen voor de jongeren die hier gebruik van maken en zorgt ook voor toename van de leefbaarheid in de buurt.
0
Open de update in eigen pagina

Martine Koehein

Project volgens planning

Door de wijkpartnerovereenkomst is het voor stichting Streetsmart mogelijk om een ruimte te beheren in de buurt en hier hun activiteiten aan te bieden. Dit heeft positieve gevolgen voor de jongeren die hier gebruik van maken en zorgt ook voor toename van de leefbaarheid in de buurt. Project loopt vo... lees meer
0
Open de update in eigen pagina