Activiteit

vrijheidsmaaltijd op Jeugdland

donderdag 5 mei 2022 , 15:00 - 19:00 uur
Illustration

5 mei vieren op Jeugdland
bij ons staat het kind centraal: kinderen leren over de wereld om hun heen door zelf te doen en te ontdekken. daarom gaan we op ons Eetbaar Eiland zelf aan de slag en maken we pizza’s, belegd met ingrediënten uit de tuin! ook is er cultureel programma waarbij kinderen een vrijheidswens maken, die ze tijdens het eten kunnen voordragen. na het eten, en als Jeugdland gesloten is voor de rest van het publiek, spelen we met z’n allen een spel (groot en klein!) zodat iedereen weer voelt hoe fijn het is om lekker vrij te spelen.

kosten van de maaltijd
voor de maaltijd en het bijbehorende programma tussen 15:00 en 19:00 vraagt Jeugdland een bijdrage van 5 euro. deze bijdrage kun je op de dag zelf betalen. hiervoor krijg je 4 uur lang plezier en programma in de vorm van plukken, koken, schrijven, denken, voordragen en spelen en een maaltijd van een kleine huisgemaakte pizza, een kop soep en een lekker ijsje na afloop.
mocht de bijdrage nu lastig zijn en wil je toch heel graag meedoen? geen probleem, neem gewoon even contact op met Sanne Sofie: sannesofie@jeugdlandamsterdam.nl

meld je hier aan voor de vrijheidsmaaltijd!

Locatie
Jeugdland
Kosten toelichting
5 euro, neem contact op als dat echt niet gaat
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Ouders/verzorgers en hun kinderen
maximum aantal deelnemers
60
Deel dit: