Activiteit

Dansen in Grand Café Frankendael

donderdag 9 februari 2017 , 15:00 - 17:00 uur

‘Dansen verleer je nooit!’

65-Plussers uit Amsterdam-Oost en omgeving opgelet:?
het Danspaleis komt er weer aan op donderdag 9 februari 2017 (15.00 -17.00 uur)

De PD (=PlatenDraaier), trekt de ouwe krakers uit de koffer zoals Johnny Hoes, Louis Prima, Doris Day en vele andere sterren van weleer. Van meezingers tot tranentrekkers, van polonaise tot ouderwets rock-en-rollen: met het Danspaleis is het altijd bal.
            Het Danspaleis is een theatraal mini-evenement met een bevlogen PD, een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, feestelijk decor en gastvrouwen en heren geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50. Kortom, een vrolijk feest van herkenning!

Samenwerking – Stadspas Amsterdam
Stadspas Amsterdam is de kortingspas voor jong én oud! Met de Stadspas krijgt u korting bij winkels, sportclubs, musea en heel veel meer. Zoals het bezoeken van een Danspaleis in Amsterdam. Een Stadspas kunt u aanvragen wanneer u in Amsterdam of Diemen woont, een laag inkomen hebt of als u 65 jaar of ouder bent.

Vanaf 1 februari is het mogelijk om met de Stadspas met groene stip (!) gratis een Danspaleis te bezoeken! Meer informatie over de Stadspas? Kijk op www.amsterdam.nl/stadspas.

Praktische Informatie
Ook dansen en zingen zoals vroeger? U bent van harte welkom bij deze vrolijke middag op:
Datum: Donderdag 9 februari van 15.00 tot 17.00 uur
Locatie: Grand Café Frankendael, Middenweg 116, 1097 BT Amsterdam.*
Entree: € 2,50.
*Let op! Het Danspaleis is niet in het cafê in park Frankendael. Komt u met het OV? Tram 9 en Bus 41 stoppen in de buurt van de locatie.

Ps. Kinderen, kleinkinderen, mantelzorgers, buurtbewoners en andere bekenden ook van harte welkom! Na deze editie zal de Danspaleis karavaan verder trekken langs de verschillende zorg- en buurtlocaties in Amsterdam. Kijk in de agenda voor de andere data: www.hetdanspaleis.com.

Kosten toelichting
2,50
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Illustration
 
Deel dit: