Activiteit

5D INHUIS Festival

vr 16 dec 2016 - za 17 dec 2016 , 16:00 - 22:00 uur

Kom naar het 5D INHUIS Festival op vrijdag 16 en zaterdag 17 december a.s.!
Twee dagen lang genieten van een zeer divers programma. Met grappige en krachtige theatervoorstellingen, speelse workshops en lekkere live muziek. Het festival vindt bij 5D op de Oostenburgervoorstraat 71 plaats, maar we hebben ook performances buiten en in de Oosterkerk.

Geniet van:
de preview ‘SEMTEX’, de solo van Eric Heijmans en zie een “krachtsporter” met een groot hart of maak plezier bij de Sound Wheelies en de tango workshop of luister naar violiste Kim Spierenburg in de Oosterkerk met nieuw eigen werk of zie ‘Die Another Day’, de hilarische Paradevoorstelling over pensioenangst van Suver Nuver & 5D.
Meer informatie over het programma via de wijzijn5d site
Reserveren van kaarten via communicatie@stichting5d.nl. De prijzen: voor volwassen €12,50 en voor kinderen tot en met 12 jaar €7,50.
En aan bewoners uit deze buurt bieden we de actie aan '2 voor de prijs van 1', betaal 1 kaartje en neem iemand dus gratis mee en ga samen  gezellig naar het festival (let wel: beperkt aantal actie vrijkaarten - dus wees op tijd met reserveren. Op is op.).
Met een kaartje kunt u 5 verschillende programma-onderdelen zien over de twee dagen. Bij aankomst bij 5D geeft u aan welke programma-onderdelen u graag wilt zien en reserveert u -indien nog beschikbaar- ter plekke uw plaats. Het 5D INHUIS Festival is goed toegankelijk en leuk voor jong en oud. 

5D produceert theatervoorstellingen met acteurs met een (on)zichtbare beperking en maakt daarnaast coproducties met andere theatergezelschappen. Maak kennis met 5D en haar activiteiten en kom naar het 5D INHUIS Festival!
ps. misschien kent u 5D van de buitenvoorstelling dit voorjaar, toen we met vele rolstoelen over de Oostenburgereilanden rolden :-)

Locatie
Stichting 5D, Oostenburgervoorstraat 71.
Kosten toelichting
kaartjes: graag van tevoren reserveren
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 6 t/m 22 jaar
start / einde
Gestart op vr 16 december 2016. Beƫindigd za 17 december 2016
Illustration
 
Deel dit: