Bericht

Danspaleis Kijktip : VPRO Tegenlicht 30 april

Geplaatst op 26 april 2017, 12:11 uur

Het is al een tijdje geleden, maar in maart lanceerde VPRO Tegenlicht een verkiezingsstrijd voor 'Uitdagers en Aanpakkers’. Suna werd, samen met het Danspaleis, voorgedragen en is van de 400 aanmeldingen geëindigd op nummer 7. Een mooie prestatie! Namens het Danspaleis danken we iedereen hartelijk voor het uitbrengen van zijn/haar stem op Suna en het Danspaleis.

Deze 7e plek heeft geleid tot een plek in de VPRO Tegenlicht uitzending die aanstaande zondag 30 april wordt uitgezonden om 21.05u op Nederland 2. Een aantal 'Uitdagers en Aanpakkers’, waaronder Suna, wordt in deze uitzending gevolgd tijdens hun werk en bevraagd over de drijfveren en noodzaak van wat ze doen.

De documentaire van 30 april is gemaakt door Martijn Kieft en laat de kracht van het bottom-up initiatief zien.
Blijft het doel van deze initiatieven beperkt tot het creëren van een kleinschalige impact op veel locaties of is er juist een noodzaak aan verandering op grote schaal?

Heeft u na het zien van de uitzending interesse om daarover in gesprek te gaan? Kom dan op woensdag 3 mei naar de Tegenlicht Meet Up in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Aanvang 20.00u. Toegang gratis. Aanmelden is verplicht, klik hier.

Kortom, gaat dat zien aanstaande zondag 30 april en wellicht tot 3 mei in Pakhuis de Zwijger!

Illustration
 
Deel dit: