Update

Update bij Ondersteuners Mantelzorg

Geplaatst op 12 april 2017, 18:55 uur

BEN JIJ MANTELZORGER?...........

En wil je soms even stoom afblazen met anderen die in hetzelfde schuitje zitten.

BOKS wil je helpen om door middel van kickboksen sterker in je schoenen te staan, want het valt niet altijd mee om voor een ander te zorgen, hoe dierbaar die ook is. Professionel trainer Akmel Wahouie en mantelzorgster Rijna Veerkamp geloven hierin.

Kickboxtraining verhoogt niet alleen je weerbaarheid maar helpt je ook je frustraties te uiten, daardoor kom je beter in Balans, een uurtje voor jezelf, ja dat mag!!!!!

De training geeft aandacht aan de basistechniek, ademhaling en concentratie.

Gedurende 12 weken bieden wij de mogelijk om 1 of 2 keer per week gratis te komen trainen (keuze uit twee ochtenden en een avond). Een kennismakingsles is natuurlijk mogelijk. (Omdat dit initiatief een pilot betreft, zijn deze lessen voorlopig alleen nog voor mantelzorgers uit: Indische Buurt, Oostelijk Havengebied, Watergraafsmeer, Oud Oost en IJburg.)

Locatie: 2e Oosterparkstraat 227, Amsterdam Oud Oost. Geplande startdatum half april 2017.

Een redelijke gezondheid is wenselijk, conditie kun je opbouwen en leeftijd, nationaliteit en geslacht is niet belangrijk.

Vragen? Bel, app of mail Rijna Veerkamp: 06-12590876, rijnaveerkamp@hotmail.com, ook bij twijfel.

Trainer: Akmel Wahouie, 06-10212545, akmel.wahouie@hotmail.com.

Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door een subsidie van stadsdeel Oost, toegewezen door de burgerjury mantelzorgmiddelen.

Deel dit: