Bericht

Iedere dinsdag: Een 3 gangenmenu in Grand Café Genieten

Geplaatst op 25 maart 2017, 10:41 uur

Resto VanHarte opent nu ook haar deuren in Amsterdam Oost. Net als in andere Resto’s gaat het hier niet alleen om het avondeten, een zeer betaalbaar driegangenmenu. (5 euro) De buurtfunctie en de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, blijken voor de gasten minstens zo belangrijk. Het nieuwe Resto zit in Grand Café Genieten aan het Oranje-Vrijstaatplein en is het vijfde Resto in Amsterdam.

“Eenmaal aan tafel ontstaat vanzelf een prettig gesprek.” Restomanager George Kanis heeft ontzettend veel zin om er wat van te maken in Amsterdam Oost. “Iedereen is bij ons van harte welkom, ook als je niet uit de buurt komt. Ons streven is om mensen met verschillende culturele achtergronden in ons Resto te krijgen. En mensen die niet snel naar een restaurant gaan vanwege de hoge kosten of mensen die alleen thuis zitten. Ook studenten zijn bij ons van harte welkom. Eenmaal aan tafel met een lekkere maaltijd, ontstaan de prettige gesprekken vanzelf. Daarnaast is het Resto ook een hele gezellige plek om vrijwilligerswerk te doen.” Sinds eind maart is het Resto geopend in Grand Café Genieten aan het Oranje-Vrijstaatplein 2. Het Resto is elke dinsdag geopend vanaf 17.30 uur, het diner start om 18.00 uur. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 (10 ct/min). Het driegangendiner is altijd vers en betaalbaar. Kinderen zijn ook welkom.

Resto VanHarte is altijd een gezellige avond uit. Daarnaast biedt Resto VanHarte vrijwilligers en stagiairs kansen om (weer) aan het werk te gaan. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk dat voldoening schept? Kom langs of geef je op bij Restomanager George Kanis, g.kanis@restovanharte.nl, tel 06 5168 6424.

Illustration
 
Deel dit: