Bericht

Theatergroep zoekt vluchtelingen voor voorstelling

Geplaatst op 8 december 2015, 16:17 uur
Theatergroep Space is op zoek naar nieuwe en ex-vluchtelingen die hun verhaal met ons willen delen. Wilt u meedoen door uw verhaal aan ons te vertellen? Wij nemen uw woorden mee in de voorstelling:

REMEMBER HOLLAND - SPOEDCURSUS VLUCHTELING / REMEMBER HOLLAND - SPEED COURSE REFUGEE



Een interactieve theatervoorstelling gebaseerd op story telling en oral history. We presenteren een what-if scenario: wat als Nederland onder water zou lopen en de Nederlanders zouden moeten vluchten? Waar gaan ze naar toe? Wat nemen ze mee en wat late ze achter? Wat gaan ze doen als ze in het gastland zijn? Welke kennis en skills kunnen ze daar inzetten?

We willen uw verhaal hier heel graag bij betrekken. Wat is de stad gezien door de ogen van migranten, ex-vluchtelingen en autochtonen? Is er een verschil? Amsterdam heeft een gastvrij imago: barmhartig, heldhaftig, vastberaden. Maar klopt dat beeld? Wij zijn op zoek naar uw ervaringen.

DOET U MEE? De opnamen starten nu. De voorstellingen starten in april 2016. U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen naar petra@tgspace.nl of te bellen met M0629 026 050. 

www.tgspace.nl 
www.facebook.com/tg.space                                                                           
@tgspace


Deel dit: