Bericht

Gezocht: keuken coordinator Archipel (reageer voor 30 september)

Geplaatst op 23 september 2015, 17:22 uur

Het buurthuis Archipel is voor de zomer opengegaan en wordt beheerd en geprogrammeerd door vrijwilligers en een kernteam van actieve buurtbewoners. Buurthuis Archipel heeft een fijne keuken waarin elke avond een andere kookgroep heerlijke maaltijden bereidt voor buurtbewoners en andere klanten. Naast het zorgen voor een diversiteit aan kookgroepen proberen we met een proactieve houding een zo breed mogelijk publiek te bereiken.

Wij zijn momenteel op zoek naar een allround-coördinator van de gehele keuken. Je mag ook zelf koken, maar de organisatie van de keuken gaat hierbij voor.

 

Werkzaamheden

– Coördinatie en organisatie van de kookploegen van buurthuis Archipel: wie kookt wat op welke dag; rooster opmaken, afstemmen van de onderlinge werkzaamheden en het op peil houden van het aantal kookgroepen

– Deze coördinatie betreft ook de catering van/tijdens programma in het buurthuis en/of verhuur van het buurthuis

– Organisatie van de dag-inkoop, algemene inkoop, voorraadbeheer en de dagelijkse afhandeling van omzet

– Organiseren van de schoonmaak en de sociale hygiëne van de keuken (voorraad koelkast, afval e.d.)

– Opzetten en mede uitvoeren van de doelgroepenmarketing t.b.v. de ‘verkoop’ van maaltijden

– Afstemmen werkzaamheden met de kantine en de programmering van Archipel

 

Voorwaarden

De keukencoördinatie is een taak in opdracht en er staat een financiële vergoeding tegenover. Hiervoor wordt een opdrachtovereenkomst opgesteld. Het bestuur van Stichting Buurthuis Archipel is daarbij de formele opdrachtgever.

 

Procedure

Heb je interesse, reageer dan met een korte motivatiebrief en C.V. en stuur die naar op naar het secretariaat via: buurthuisarchipel@gmail.com. Voor nadere informatie kun je ons bereiken via telefoonnummer: 06 58967285. De sollicitatie graag opsturen voor woensdag 30 september. De gesprekken met kandidaten vinden plaats in de week na de 30ste september.

Deel dit: