Bericht

Enquête - Inrichting Oostpoort tunnel

Geplaatst op 7 december 2016, 11:30 uur

Beste buurtbewoners van de Indische Buurt,

Wij zijn Zoall, Frederique, Ali, Omar, Mohamed en Mats, studenten Bestuurskunde aan de Hogeschool van Amsterdam en Ali buurtbewoner van de Indische Buurt.

Vanaf september zijn wij bezig met de spoortunnels in de Indische Buurt. Wij richten ons in dit blok op de Oostpoort tunnel (Celebesstraat - Polderweg). In opdracht van participatiemakelaar Van Veelen onderzoeken wij de behoeftes qua groenvoorziening rondom deze tunnel.

De kant van de Polderweg wordt door de gemeente al volledig onder handen genomen. ''De spoordijk wordt nadrukkelijk ingericht als groengebied met een grote diversiteit aan bomen. Aan de voet van de dijk is een wandelpad dat een wandelroute vormt vanuit het gebied richting de Linnaeuskade en Oosterspoorplein'' aldus de gemeente Amsterdam.

Om deze reden richten wij ons op de kant van de Celebesstraat. Enkele opties zijn moestuinen, bloementuinen etc. etc. Uw mening is het belangrijkste in ons project. Daarom horen wij graag uw mening over deze spoorwegtunnel! Wilt u voor ons de onderstaande anonieme korte enquête invullen? Dat zouden wij zeer op prijs stellen!

Dit is de link naar onze enquête:
https://nl.surveymonkey.com/r/HZ8TP5X 

Vriendelijke groeten,
Zoall, Frederique, Ali, Omar, Mohamed en Mats

Illustration
 
Deel dit: