Activiteit

Arto Lokalo Femina 8 maart Vrouwendag

woensdag 8 maart 2017 , 19:00 - 20:30 uur

Arto Lokalo Femina is om 19.00 in Grand Café Genieten het vrolijke en uitdagende slotstuk van de Internationale Vrouwendag Oost 2017: vijf vrouwelijke standup comédiennes / cabaretières nemen je mee in hun vrolijke en hilarische wereld. Zij laten hun stem horen en dat zorgt voor een hele vrolijke slotnoot van deze prachtige dag. Onder andere Rima Kawuwung en Joyce Maas zijn al vastgelegd.
Kom allemaal samen in deze mooie zaal om het succes van Internationale Vrouwendag samen te vieren. Tot 20.30, gratis! Arto Lokalo Femina is een speciale editie van Arto Lokalo Open Mic:

WAT IS (DE REGULIERE) ARTO LOKALO OPEN MIC, HOE WERKT HET EN WANNEER IS HET?
Arto Lokalo is een Open Mic /Open Podium in de Indische Buurt in Amsterdam Oost voor Stand Up Comedy, Spoken Word, Verhalen Vertellen/Story Telling, Poëzie, Performances, Try-outs, Cabaret, Monologen, Speeches, Voorlezen, Dans en Improv. De theaterzaal van de Meevaart staat elke derde vrijdag van de maand van 19.15 tot 21.45 voor je klaar - inclusief licht, geluid, een elektrische piano en een professionele MC, Stamatios Doulis.

ARTO is een vrij podium, gratis toegankelijk. Wat je er als bezoeker van vindt, hangt af van wie je zelf bent. Comedy, Poëzie, Spoken Word, Story Telling en al die andere kunstvormen zoeken de grenzen op van wat kan en niet kan, en dat is uitdagend. En soms geven deze podiumkunstenaars je precies dat waar jij voor komt en voel je je heerlijk comfortabel. Deze uitersten (en alles er tussenin) vormen het speelveld van Arto Lokalo Open Mic.

De avond is laagdrempelig; try outs zijn absoluut welkom! Je kunt op de avond zelf ook inspringen, maar wil je echt verzekerd zijn van een plekje stuur dan vooraf een verzoek via een PM naar organisator René Janssen, of stuur een mail naar renetm1@gmail.com.

ARTO LOKALO VINDT PLAATS OP: iedere derde vrijdagavond van de maand, te weten op

Locatie
Grand Café Genieten, Oostpoort, Oranje Vrijstaatkade 2.
Kosten toelichting
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: