Activiteit

Iemand blij maken met jouw mooie spullen? Dat kan op het Ruilfeest op zondag 22 januari.

zondag 22 januari 2017 , 10:00 - 14:00 uur

Ruilfeest | zondag 22 januari | 10.00 uur
Ruilbeurs i.v.m. de week van de Circulaire Economie. Heb jij ook spullen in huis, die te goed zijn om weg te gooien, maar die je ook niet wilt houden? Of heb je cadeaus gekregen met de Kerst, die je al had? Kom ze dan ruilen in de Jungle, daar kun je een ander en jezelf gelukkig mee maken en het is nog goed voor het milieu ook! 
Programma:
10.00 uur inzamelen spullen
10.30 uur start ruilbeurs
14.00 uur einde ruilbeurs
Waar:
Tweede van Swindenstraat 26

Smaken verschillen - RUILFEEST op zondag 22 januari
In het kader van de week van de Circulaire Economie (16 januari tot 24 januari 2017), organiseert Metis in samenwerking met de Jungle Amsterdam en Gemeente Amsterdam een Ruilfeest.

U kent het vast wel, in de decembermaand bent u of zijn uw kinderen overladen met mooie cadeaus. Maar smaken verschillen en soms belanden deze goed bedoelde cadeaus ongebruikt in de kast. Heeft u ook een kast vol? Kom dan ruilen in de Jungle! Maak een ander en jezelf gelukkig want: 
Niet helemaal jouw smaak is voor een ander een schat.

Doordat smaken verschillen kun je ook mooie schatten vinden bij de kringloopwinkel. Kringloopwinkel Rataplan laat dit zien met een prachtige ingerichte woonkamer. Al die schatten zijn tijdens het Ruilfeest te koop.

Het  Smaken verschillen Ruilfeest is op 22 januari a.s. van 10.30 uur tot 14.00 uur in de Jungle, Tweede van Swindenstraat 26, 1093 VS te Amsterdam.

Vanaf 10.00 uur kunt u uw mooie, (bijna) niet gebruikte spullen inleveren. U krijgt hiervoor naar waarde munten retour die u voor andere ingeleverde spullen kunt inruilen. En is er niets bij van uw gading, dan start u 2017 met een opgeruimde kast, doet u iets goeds voor het milieu en heeft u een ander blij gemaakt.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de Jungle: http://jungle.amsterdam/ 

De circulaire economie is een economisch systeem dat bedoeld is om het gebruik en de  herbruikbaarheid van producten en grondstoffen te optimaliseren en waarde vernietiging te minimaliseren.

Locatie
Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: